Volg de Watergeus op facebook
Impressie van het restaurant
spacer image
Restaurant De Watergeus
spacer image
spacer image
Impressie van hotel restaurant De Watergeus

In ons restaurant zult u verrast worden door het schitterende uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen en het prachtig gelegen terras. Maar, u komt niet voor die blik op het water, u komt om te lunchen of te dineren. Dat moet goed, lekker en ontspannen zijn en daar doen wij ons uiterste best voor.

Met liefde wordt er voor u gekookt met zoveel mogelijk producten van dichtbij, van héél dichtbij zelfs, maar ook met ingrediënten van 'over de grenzen'. Altijd vers en van de allerbeste kwaliteit. Daarbij schenken we natuurlijk een goed glas wijn. We selecteren met veel plezier wijnen die bij de seizoenen passen, net zoals onze gerechten. In de zomer lichtvoetig en speels, in de winter rond en warm.

Ons restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor zowel lunch als diner. Zondag is het restaurant alleen in de zomer geopend voor de lunch.

Ook is het mogelijk met een grotere groep te komen lunchen of dineren. Wij hebben een intieme ruimte tot 16 personen en een grotere tot 40 personen. Ons restaurant is geschikt voor een diner tot 70 personen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden maakt u dan een afspraak met een van ons, dan kunt u de zaak bekijken en kunnen wij een offerte voor u maken.

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk uw persoonlijke voorkeuren aan te geven. Heeft u een dieet, bent u, een wel of niet visetende vegetariër of heeft u een andere speciale wens? Laat het ons weten. (0172 - 408398)


Relais du Centre logo Link naar de Kamer van Kookhandel Link naar Relais du Centre Link naar Sjanie's weblog Link naar Euro Toques Link naar Vinologen